Favorit hästminne nr 1

Eftersom jag själv älskar att läsa om gulliga drömmar som blir verklighet och få läsa om någon som har kämpat för det dem tillslut lyckats åstadkomma, hade jag tänkt att nu i skriva mina favorit hästminnen, som jag hoppas sprider glädje till er på samma sätt som jag får glädje av att läsa andras fina historier.

Favorit hästminnet nr 1! Den här dagen och händelsen är absolut, utan tvekan det bästa som har hänt mig. Inte bara för att själva händelsen var helt underbar i sig själv, men också för att den var ett stort steg till hur jag hamnade här, där jag står idag, med tre hästar och mål i ridningen som jag aldrig trodde att jag skulle ha.

Det var en mörk december kväll bär jag klev ur bilen och landade i den bomulls liknande snön. Snön knarrade under mina fötter och det bildades en tydlig imma ifrån min ut-andning när jag gick mot den svarta stall dörren. Som från ingenstans kommer en av stalltjejerna stressat fram till mig och min syster och drar oss mot den andra stalldörren medan hon förklara att hon har någonting hon måste visa oss. Fundersamt går vi med henne in i stallet längs dem gul/biega boxarna, mot uppställningsplatserna i mitten av stallet. Och där stod han, min och Jennifer foderponny, vit som snö med ett stort rött band runt halsen. Tankarna for genom huvudet, varför stod han här? Vad betyder det röda bandet? Betyder det..? Nej så kan det inte vara? Tiden gick så långsamt och samtidigt så fort, jag visste inte vad jag skulle säga och förstod inte vad som hände. Vi började små prata med Shadows ägare som var där, det var dem som hade stallet och hade tagit ut Shadow i stallgången, det jag inte visste var att det inte längre var dem som ägde Shadow. Dem frågade oss vad vi trodde att det betydde, jag och Jennifer vågade inte tro någonting, vi vågade inte gissa, vi vågade inte hoppas. Sen hörde jag orden "han har en presentrosett runt halsen...det betyder?" Jag vågade knappt tro det, knappt fråga. Jag frågade långsamt och tyst om han var vår. När mamma och pappa svarade "ja, han är er" så blev jag den lyckligaste tjejen på jorden. Shadow var våran, våran alldeles egna första ponny.

Dagen med stort D, Shadow blev min och Jennifers.


Det här var över fem år sedan, på våran 12 de födelsedag, den 9de december 2008. Idag är han som ni vet fortfarande våran, och han är som våran lilla bebis. Jag älskar honom något otroligt och han är helt underbar!


Kommentarer
Postat av: Vera

Åh vad mysigt!! <3

Kram, ställ gärna en fråga i min frågestund.

2014-02-13 @ 19:02:34
URL: http://vera.weride.se
Postat av: Angelica

SV: Att ha en stilla hand och driva framåt fungerar ibland, men han tar ändå inte riktigt stöd. Att byta bett permanent var inte så jag menade. Utan att kunna ha något att byta med så att han får lite variation i munnen.

Kram

2014-02-13 @ 19:07:11
URL: http://hastbiten.blogg.se
Postat av: Ebba

Vilken fin häst! :)

2014-02-14 @ 12:24:09
URL: http://northons.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: finns här! http://www.hedmanshast.se/catalog/product_info.php?cPath=21_25_66&products_id=2128

2014-02-14 @ 14:09:53
URL: http://majawallstrom.blogg.se/
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

OPI's lack finns att köpa på Kicks, Åhlens eller liknande. Eller så söker du efter det på internet så finns det nog i många webbutiker.

kram

2014-02-14 @ 15:27:23
URL: http://sessie.se
Postat av: Klara

Gud va härligt! :)

2014-02-14 @ 18:46:42
URL: http://klaraf.blogg.se
Postat av: Matilda - tonårsliv i rullstol

Men vilken helt otrolig berättelse! Underbaart!

2014-02-15 @ 20:24:52
URL: http://skogsrusset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0